Boudoir, fotografering, Uppsala, Sigtuna, Stockholm

BOUDOIRFOTOGRAFERING - SOM MORGONGÅVA, VID MÖHIPPAN ELLER FÖR DIN EGEN SKULL?

Boudoirfotografering passar vid alla tillfällen i livet, inte bara som morgongåva innan bröllop. Kanske för att fira att du fyller år, för att ni varit gifta i 10 år eller för att fira att du är singel. En boudoirfotografering är även en perfekt present till vännen som redan har allt, till årsdagen, till möhippan eller till alla hjärtans dag.

Boudoirfotografering är till för alla, oavsett hur du ser ut, alla kroppar är vackra och förtjänar att hyllas och avbildas! Din bilder kommer att bli romantiska och sensuella men vi kommer samtidigt ha roligt tillsammans och det kommer bli en hel del skratt (och kanske kommer du även att ha lite träningsvärk dagen efter). Jag fotograferar dock inte par, eller dudoir (män), erotik eller helnaket.

BOUDOIRFOTOGRAFERING I UPPSALA & STOCKHOLM
Jag utgår från Sigtuna kommun som ligger mellan Uppsala och Stockholm men kan även resa för att fotografera en boudoir på andra platser i Sverige. Det kan vara smidigit att boka din fotografering i samband med att jag fotar bröllop på annan ort eller av annan anledning är ute och reser.
Boudoir, fotografering, Uppsala, Sigtuna, Stockholm

ALLT NI VILL VETA

VART SKA VI FOTOGRAFERA?
Det vanligaste är att man fotar boudoir på ett hotellrum, jag kan ge tips om hotell och vilka rum som passar, de ska gärna vara lite större, luftiga och ljusa för att få så bra bilder som möjligt. Kostnaden för hotellrummet tillkommer utöver investeringen.

Under sommarhalvåret finns även möjlighet att ta bilder utomhus, jag har några avskilda ställen med vacker skog och åker där vi kan vara, eller så kanske du har ett sommarställe eller en magisk skog som du vill fotas i.

Hemma hos dig- att fota boudoir i sitt eget hem ger en särskild känsla till bilderna, tänk att ha bilder från ert egna sovrum eller vardagsrum!

MAKE UP ARTIST
Om ni vill kan jag hjälpa er att boka make-up artist, på så sätt blir ni extra ompysslade och känner er lite extra fina inför fotograferingen. Räkna med att det tar cirka 60 minuter för make up och hår.

DIGITAL FAKTURA
Kostnaden för fotograferingen faktureras digitalt och en faktura skickas till din mail. Du kommer att få fakturan senast första vardagen efter fotograferingen genomförts, fakturan ska betalas inom 10 dagar och du får inte tillgång till bilderna förrän fakturan är betald.

LEVERANS
Efter fotograferingen kommer jag att välja ut de bästa bilderna från din boudoirfotografering, de kommer sedan att redigeras lätt och laddas upp i ett personligt webbgalleri som du får tillgång till. Från det väljer du ut vilka bilder du vill ha. I paketet ingår 10 bilder, men självklart går det bra att beställa till extra. Efter att du valt bilder kommer jag att redigera dem ytterligare samt vid behov retuschera dem. När de är helt klara får du återigen tillgång till dem via ditt personliga webbgalleri, men nu är det nedladdningsbara. Du får även dina utvalda bilder printade på fine-artpapper i storlek 10x15.


INVESTERING

Boudoir, fotografering, Uppsala, Sigtuna, Stockholm

DETTA INGÅR


Personligt planeringsmöte via telefon/skype/Facetime

1,5 timme fotografering där du hinner med 2-3 ombyten

Personligt webbgalleri där du väljer ut vilka bilder du vill ha

10 högupplösta, retuscherade bilder printade på Fine art papper i 10x15 samt digitalt via ett personligt webbgalleri

Resa inom Stockholm/Uppsala

3 500 :-

hör av er!

 

Jag svarar på meddelanden inom 48 timmar under helgfria vardagar. Har ni inte fått något svar? Kolla gärna i er skräpkorg då mina mail tyvärr hamnar där ibland.

 

Kontakta mig på det sätt som passar er bäst:

 

1. Skicka ett meddelande via formuläret nedan

 

2. Skicka ett mail till kontakt@mariawideman.se

 

 

skicka

Formuläret har skickats! Ni kommer höra från mig inom kort.Ett fel har uppstått, vänligen försök igen.