MENU
bröllop, bröllopsfotograf, Gotland, Uppsala, Ganns Ödekyrka, Sorby gård, Golden hour

BRÖLLOP Gotland

Vigsel: Ganns Ödekyrka

Festlokal: Sorby Gård

Klänning: Nordic Wedding Store

Kavaj: Suitsupply

Blommor: Irisdals blomsterhandel

Ringar: Kaplans auktioner & Hallbergs Guld

Jag hade turen att träffa en helt underbart härlig tjej, Mia, på Bröllopsfeber i februari och kände att det hade varit underbart att få fotografera henne och Alexs kommande bröllop på Gotland, och turligt nog kände de samma sak för bara några månader senare satt jag på båten till Gotland!


Det var en fantastiskt solig dag på vackra Gotland när det var dags för bröllopsdagen och innan vigseln i Ganns Ödekyrka möte jag upp en nervös Alex för First look och väntade in en otroligt vacker brud. Ja ni har rätt, tårar föll.

 

Sedan var det dags för en helt underbar vigsel med vänner och familj i den vackra Ganns Ödekyrka. Det är verkligen något speciellt med att gifta sig under bar himmel samtidigt som man är omgiven av en vacker kyrkoruin. Det fälldes mer tårtar, skrattades, framfördes vacker sång och musik och självklart byttes ringar och kyssar.

 

Efter vigseln smet jag och brudparet ner till en underbart vacker stenstrand för att fotografera bröllopsporträtten innan vi åkte vidare och mötte upp alla gäster vid Sorby gård där det vankades mingel, middag och fest. Det var så otroligt fint dukat i lokalen och stämningen var på topp och så avlutades kvällen för mig med att vi fick en perfekt solnedgång och chansen att ta vackra golden hour bilder.