BRÖLLOP PÅ KRUSENBERGS HERRGÅRD

Jag blir lika lycklig varje gång jag får en förfrågan om att fotografera bröllop på Krusenbergs herrgård. Det är verkligen en av mina absolut favoritställen kring Uppsala och Stockholm. Dels är herrgården i sig otroligt vacker med fantastiska rum (och tapeter) och sedan så är det så fint omkring. 

Precis som många andra som gifter sig på Krusenbergs Herrgård valde Jenny & Mårten att gifta sig vid bryggan med utsikt över vattnet. Något som däremot var lite annorlunda var hur de transporterade sig till vigseln. Mårten kom nämligen cyklandes med Jenny i en cykelvagn och jag ska erkänna att det var några sekunder som jag var orolig för att brudparet skulle hamna i vattnet. Men som tur var gick allt bra. 

 

Kontakta mig!

Fyll i formuläret nedan eller maila mig direkt på kontakt@mariawideman.se