Bröllop

Eftersom alla bröllop, likt alla människor är unika, vill jag att det ska synas i min bilder och även i hur ni kommer att bli att känna er i all kontakt med mig.  

Jag får ofta höra från mina brudpar att jag får dem att känna sig avslappnade och att det är roligt och enkelt att bli fotograferad av mig och det är precis den känslan jag vill ge er.

UTVALDA BRÖLLOP

ER UPPLEVELSE

I MÖTAS

För mig är det viktigt att alla brudpar får en fantastisk upplevelse. För att det ska bli verklighet vill jag att vi lär känna varandra lite bättre innan det är dags att boka. Vi bokar in ett videomöte och på så sätt kan jag skapa mig en bättre bild av hur jag kan göra er bröllopsdag till den absolut bästa.

II BOKNING

Jag sänder över ert kontrakt samt er bokningsavgift. När det är avklarat har ni officiellt säkrat ert datum hos mig.

III PLANERING

När allt är klart med bokningen börjar vi tillsammans planera för provfotograferingen. Förutom att ni kommer därifrån med vackra foton är det en chans att lära känna varandra bättre. Utöver den finns jag tillgänglig för att hjälpa er med alla era planeringsfrågor självklart ses jag gärna för ett planeringsmöte, komplett med fika och excelblad

IV BRÖLLOPSDAGEN

När det äntligen är dags för er stora dag finns jag där för att föreviga era första steg in i äktenskapet. Utöver bröllopsbilder kommer jag även se till att ni får en fantastisk upplevelse för det är vad jag tycker alla brudpar förtjänar på sin bröllopsdag.

V LEVERANS

När bröllopsdagen närmar sig slutet och jag har begett mig hem kommer jag att ladda över alla era bilder till datorn och det är dags för mig att färdigställa era bilder. Ni kommer att få några bilder redan dagen efter bröllopet så att ni har något att dela på sociala medier och att titta på i väntan på den stora leveransen. Bilderna får ni sedan levererade via ett webbgalleri där ni kan beställa printar och album både till er själva och släkt och vänner.

ER INVESTERING - PAKET & PRISER

Er bröllopsdag handlar så klart om er, men det handlar också om era gäster och de nära och kära som inte hade möjlighet att komma och vara med på er stora dag. Oavsett om ni gifter er i ett litet kapell med endast er syster och fotografen som vittne (som jag gjorde) eller om ni ställer till med fest för 300 personer så kommer ni inte kunna förbereda er för känslorna det innebär att gifta sig med varandra. 
 

Oavsett hur mycket planering ni har lagt på att välja rätt klänning, färgtema och vad ni ska bjuda på för nattamat så kommer ni ändå vakna dagen efter och undra vad det egentligen var som hände. Sa ni verkligen ja till varandra? För att inte tala om hur det kommer vara några år senare när det känns som att bröllopet bara var en dröm. Då kommer ni vara tacksamma att ni lät mig vara där och föreviga er dag så att ni och alla er nära och kära, oavsett om de var med på dagen, kan se tillbaka och minnas er stora dag.

Priserna nedan gäller för sammanhängande timmar och inkluderar även resa och boende inom Sverige

01 

 • 12 timmar fotografering på bröllopsdagen
 • Alla utvalda bilder redigerade & höggupplösta
 • Onlinegalleri under 1 år
 • Planeringsmöte

32.900:-

02

 • 10 timmars fotografering på bröllopsdagen
 • Alla utvalda bilder redigerade & höggupplösta
 • Onlinegalleri under 1 år
 • Planeringsmöte

29.900:-

03

 • 6 timmars fotografering på bröllopsdagen
 • Alla utvalda bilder redigerade & höggupplösta
 • Onlinegalleri under 1 år
 • Planeringsmöte

22.900:-

Kontakta mig!

Flatlay with ring boxes, ribbon, vow book, wedding invitation and navy envelope

Fyll i formuläret nedan eller maila mig direkt på kontakt@mariawideman.se