Bröllopsfotograf Krusenbergs Herrgård

Lokal: Krusenbergs herrgård

Det är något speciellt med bröllop i slutet av augusti, sommaren är fortfarande närvarande och det är varmt i både vattnet och luften långt in på kvällen. Har man tur bjuds man på en fantastisk solnedgång och förhoppningsvis kan man, om man vill, ha vigseln utomhus.

Precis så var det under Helen & Michelas bröllop. Efter tio år tillsammans valde de att fira det på bästa sätt, genom att bjuda in vänner och släktingar till ett underbart bröllop strax utanför Uppsala på Krusenbergs herrgård. Som sig bör när man gifter sig på en plats med fantastisk utsikt över vattnet valde de att ha vigseln utomhus nere vid bryggan.

Innan vigseln gick av stapeln hade de gjort sig i ordning inför bröllopsdagen tillsammans med tärnor och bestman i varsin del av herrgården så att de sedan kunde mötas på grusgången för en first look, där de för första gången fick se varandra i bröllopsklädsel.

Efter en promenad i kohagen och den vackra trädgården för några porträtt och för att hälsa på några av gästerna som hade dykt upp i god tid till vigseln var det dags att gömma undan Helen på loftet i väntan på vigseln.

Trots ett litet missöde när strömmen valde att gå i stora delar av Knivsta sa brudparet ja till varandra!

På Krusenbergs finns även en fantastisk brygga samt en förberedd plats för mingel och brudskål så där samlades brudparet och alla gäster för att skåla och umgås. Gästerna fick även möjlighet att lämna goda råd till brudparet som de kan läsa upp i framtiden.

Efter allt skålande, minglandet, gruppbilderna och middag med ännu mer skålande, massor med roliga tal och även lite dansuppvisning var det dags för en av mina absoluta favoriter, att smyga ifrån middagen och fota brudparet i solnedgången, och visst är det lite extra bra om det är solnedgång över en sjö. Det tycker i alla fall jag <3