INTIMT TRÄDGÅDSBRÖLLOP MED ITALIENSK TOUCH I UPPSALA

Jag visste redan när jag träffar Karolina & Daniele att deras bröllop skulle bli varmt, roligt och fullt med vackra detaljer. Det är ju inte varje dag man har lyckan att fotografera en av Sveriges bästa bröllopskoordinatorers bröllop så när man får chansen blir man lite extra lycklig. Jag kan även avslöja att jag nog inte varit med om en vigsel där så många av de närvarande grät, det fanns inte ett torrt öga någonstans.

Trots inställda planer på ett stort bröllop i Italien som Covid-19 tyvärr satte käppar i hjulet för så skapade de en liten bit av Italien i Uppsala och bjöd in närmaste familj och vänner för att fira dagen tillsammans med dem. Med känsla för detaljer och design skapade de ett fantastiskt fint bröllop med en osttårta som en av höjdpunkterna.

Kontakta mig!

Flatlay with ring boxes, ribbon, vow book, wedding invitation and navy envelope

Fyll i formuläret nedan eller maila mig direkt på kontakt@mariawideman.se