Maria Wideman - Bröllopsfotograf

När andra går upp på morgonen har jag redan hunnit med att svara på alla mina mail, redigerat helgens bröllop, städat nedervåningen och yogat. Ni gissar rätt, de flesta morgontrötta personer jag träffar vill helst ge mig en high five, i ansiktet, med en stol. Tack och lov har jag lärt mig att inte se så himla pigg och glad ut, utan kan dämpa mig ganska så bra fram tills alla har fått kaffe eller vad de behöver för att bli fungerande människor.

Något av det bästa jag vet är att resa (helst till varma länder där man kan stoppa ner tårna i varm sand, jag väljer sand över snö varje dag),träffa nya människor och uppleva nya kulturer. Samtidigt älskar jag att läsa böcker i timmar eller sträcktitta på en serie (ni vet när man hittar en ny serie och hela tiden tänker, bara ett avsnitt till och sedan är klockan helt plötsligt två på morgonen). Jag tycker väldigt mycket om den typ av filmer/serier där någon av karaktärerna är orimligt organiserad (som Evelyn i Salt eller Alison i Orphan Black).

Jag älskar tanken på att löpträna men inte så mycket själva springandet i sig och jag tycker allt som har mint i sig är det bästa som finns, kakor, glass, choklad (tycker att någon genast borde uppfinna chips med mintsmak, hur gott skulle inte det vara?)

Pulished logos