bröllopsfotografMARIA WIDEMAN

BRÖLLOPSFOTOGRAF UPPSALA & SVERIGE

bröllopsfotograf uppsala, knivsta, sigtuna, vinterbröllop, bröllop, porträtt

Stylad Bröllopsfotografering Marma gård, knivsta

Koordinator: Jaquline Rova - All about love wedding planner

Lokal: Marma Gård

Porslin: Cervera
Make up & Hår: MirjaMira makeup
Klänning: Bröllopsbruket

Smycken: Malin Ivarsson Jewelry

Handgjorda hårsmycken: Halo bridal by Viveka Gren
Blommor: Syster Blom
Tårta: The Craving Solutions
Trycksaker: The Curly Fonts

 

 

Publicerat på: Allt om bröllop

Vem har sagt att man måste gifta sig på våren eller sommaren bara för att vi bor i Sverige? Jag tycker absolut att man kan passa på att ställa till med bröllopsfest även under februari, vad kan liva upp en ganska så trist månad mer än det?

 

Har man tur får man även fota bröllopsporträtten i ett vackert vinterlandskap, eller så får man göra som vi gjort här, låtsas att det finns mer snö än det egentligen finns (ingen kan väl ana att jag i princip står med gummistövlar på i en lerpöl när man ser dessa bilder?).

 

Tillsammans med Jaquline på All about love wedding planner skapade jag en fantastisk vinterbröllopsfotografering för att ni ska få lite inspiration till att våga ta ut svängarna på er stora dag. Jag menar, vem har sagt att man inte kan äta ute även på vintern eller bjuda in en enhörning till sitt bröllop? Jag tycker i alla fall att man kan göra det. Bara sätt på er långkalsonger (de syns ändå inte under bröllopsklänningen, särskilt om man väljer en riktigt stor en som i det här fallet), tänd några tomtebloss och värm er genom att stå riktigt nära varandra. Och tänk på att det är begränsat med dagsljus, så det gäller att fotografera porträttbilderna innan solen får för sig att gå ner (å andra sidan måste man inte vänta in att klockan ska bli tio på kvällen för att få fota i solnedgången och det är ju ett stort plus). Och ett tips till, håll koll på servetterna så att de inte blåser iväg, det är nämligen lätt hänt när man dukar för bröllopsmiddag utomhus, oavsett om man har den på vintern eller sommaren.

 

Andra tips för att bröllop under vintern är att använda sig av värmekuddar (jag har köpt supersmart återuppvärmbara som man bara slänger i kokande vatten efter man använt dem så är de redo för en ny omgång. Värmer både kalla fingrar, tår och kinder. Eller varför inte tända massor med marschaller, ljuslyktor eller facklor, bjuda på varm äppeldryck och ha ett stort lager med filtar redo för alla bröllopsgästerna.

 

 

 

 

 

EXPLORE WITH ME

bröllopsfotografMARIA WIDEMAN

 

följ mig

 

E. kontakt@mariawideman.se