MENU
bröllopsfotograf uppsala, sigtuna, knivsta brudpar bröllopsfotografering bröllopsbild

Stylad fotografering Husby-Äringhundra, sigtuna

Porslin: Rental Stories
Make up & Hår: MirjaMira makeup
Klänning: ASOS
Blommor: Buketteriet
Tårta: Cake Couture
Trycksaker: The Curly Fonts

 

Publicerat på: Sisters in Law

Ibland blir inte vädret riktigt som man har tänkt sig, istället för vit snö och strålande sol får man en grå dag med massor av dimma. Men som ni kommer att se på bilderna från den här fotograferingen kan det bli otroligt fint ändå, man får bara ta med sig gummistövlarna och springa sig varm.

 

Jag har en sådan fantastisk tur som får jobba med några helt otroligt begåvade personer som gör bröllopstårtor, brudbuketter, brud make-up, och fantastiska trycksaker till bröllopet och här har de verkligen visat vad de kan skapa när de får lite fria händer (vi hade såklart kommit överens om ett tema och färger så att allt skulle passa tillsammans).

 

Även om det bästa som finns är att få vara med på era bröllopsdagar som bröllopsfotograf är det även otroligt roligt att få skapa sin egna bröllopsfotografering och inte behöva oroa sig för att gästerna väntar vid brudskålen på att vi ska bli färdiga med porträttbilderna eller att det ska komma allt för mycket regn i uppsättningen (för på sin bröllopsdag vill man såklart att den ska hålla hela natten, eller åtminstone fram tills det är dags att skära upp bröllopstårtan).

 

Jag testade även att för första gången använda mig av rökbomber vilket ger en otroligt häftig effekt (även om det nästan var så att brudparet stundtals försvann bland all rök, men det var var ganska så effektfullt det också), men en liten varning till er som vill använda det på bröllopsdagen (säger inte att ni inte ska göra det för det tycker jag absolut, men bara så att ni vet) så kommer kläderna lukta svavel efteråt (särskilt om ni väljer att stå mitt bland all rök som det här härliga paret fick göra).

 

Förresten, när det gäller stövlar är det alltid en bra idé att ta med sig antingen det eller andra oömma skor som ni kan byta till om vi vill ha chansen att få vackra bröllopsbilder i ett fält, en skog på andra ställen där det finns risk att klackarna sjunker ner eller gör det allt för svårt att ta sig fram så kan ni bara byta tillbaka till brudskorna när vi är klara med den delen.

 

Så tveka inte att tänka lite utanför boxen när det gäller både bröllop och bröllopsfotografering, regn kanske känns lite trist på er stora dag, men det kan göra sig väldigt bra på bilderna!